Aora on muunnos espanjan kielen sanasta nyt heti. Meille se tarkoittaa, että on aika murtaa isännöintialan kangistuneet käytännöt ja tuoda asuminen tähän hetkeen.

Yrityksemme näki päivänvalon keväällä 2017, kun perustajat Jukka, Pekka ja Perttu päättivät ryhtyä tuumasta toimeen ja luoda sellaisen isännöintipalvelun, jonka myös itse haluaisivat hankkia omalle taloyhtiölleen. Jukan ja Pekan historia ulottuu vuosituhannen alkuun, kun molemmat sattuivat samaan fuksiryhmään Tampereen teknillisen yliopiston tuotantotalouden osastolla. Jukan ja Pertun tiet ristesivät viisi vuotta myöhemmin Aro Yhtiöt Oy:n palveluksessa. Ajatus isännöintipalveluyrityksen perustamisesta virisi puolestaan kuluvan vuosikymmenen alussa, kun Pekka oli kyllästynyt oman taloyhtiönsä isännöitsijän toimintaan. Palvelu oli heikkoa ja kustannukset pienelle taloyhtiölle huomattavat. Jukka oli toiminut pitkään kiinteistöalalla, joten ajatukset ongelmien ratkaisemiseksi lähtivät konkretisoitumaan. Myöhemmin mukaan liittyi vielä Perttu tuoden mukanaan osaamista niin kiinteistö-, rakennus- ja taloushallintoalalta. Keväällä 2018 Aora liittyi mukaan kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisten yrittäjälähtöiseen yhteisöön, mikä toi mukanaan valmiudet palvella asiakkaitamme entistä laaja-alaisemmin.

Aora Isännöinti pyrkii kehittämään ennakkoluulottomasti kiinteistöalaa soveltamalla yrittäjälähtöistä toimintamallia ja digitaalisia työkaluja kiinteistöjen omistajien, asukkaiden ja käyttäjien hyväksi. Tulevaisuudessa pyrimme siihen, että Aora on markkinoiden kiinnostavin isännöintialan yhteistyökumppani, joka toimii kannattavasti kaikissa Suomen kasvukeskuksissa.

Toimintamme rakentuu seuraavaan arvopohjaan:

Digitaalisuuden soveltaminen – se mikä kannattaa tehdä digitaalisesti tehdään digitaalisesti

Jatkuva oppiminen ja uudistuminen – pidämme kiinteistöalan ajan hermolla ja opimme myös asiakkailtamme

Erinomainen työilmapiiri – työtehtävät ja työkaverit kiinnostavat ja innostavat

Yrittäjyys ja tuloksellisuus – otamme kaikki vastuun asiakkaan tyytyväisyydestä, toiminnan tuloksellisuudesta sekä positiivisesta kassavirrasta

Jukka Koivisto
Isännöitsijä, perustaja
jukka.koivisto (at) aora.fi
+358 400 981 320

Anastasia Maslova
Isännöitsijä
anastasia.maslova (at) aora.fi
+358 50 5514 699

Harri Brandt
Isännöitsijä
harri.brandt (at) aora.fi
+358 50 1835

Tanska_Jani

Jani Tanska
Isännöitsijä
jani.tanska (at) aora.fi
+358 40 825 0076

OTA YHTEYTTÄ

Aora Isännöinti Oy
Halsuantie 2
00420 Helsinki
info@aora.fi
0400 981 320

Tietosuojaseloste

Laskutus
Aora Isännöinti Oy
003729044779
OKOYFIHH

Y-tunnus 2904477-9