Isännöinti tarvitsee ennakkoluulottomia osaajia. Meillä Aoralla on tarjota erilaisia tehtäviä uran eri vaiheisiin. Sovellamme yrittäjälähtöistä toimintamallia, mikä antaa vapautta tehdä isännöintityötä oman visiosi mukaisesti nauttien samalla Aoran yhteisön tuesta. Haemme myös aktiivisesti alalle uusia kykyjä, joille tarjoamme joustavan kehityspolun isännöintityöhön. Ota siis yhteyttä!

Yrittäjäksi yhteisöömme

Onko sinulle kokemusta ja näkemystä, mutta et pääse toteuttamaan itseäsi nykyisessä työssäsi? Jos tunnet tekemisen paloa, niin isännöintialan yrittäjyys on vaihtoehto sinua varten. Pääset toteuttamaan itseäsi, mutta huomattavasti riskittömämmin kuin yksin yrittäjänä. Aoran yrittäjälähtöisessä toimintamallissa et jää franchising-sopimuksen armoille vaan teemme yhteistyötä niin, että se on kaikille osapuolille kannattavaa. Meiltä saat tuen niin hallintoon, tekniikkaan, myyntiin kuin myös tietojärjestelmiin, jolloin sinulle jää vapaus toteuttaa unelmasi.

Työntekijäksi Aoralle

Isännöintiala tarjoaa vakaat työllisyysnäkymät pitkälle tulevaisuuteen. Me Aoralla etsimme jatkuvasti ennakkoluulottomia osaajia, jotka ovat kiinnostuneita kiinteistöistä ja asumisesta. Toimenkuvasi muokataan vastaamaan osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Näin voimme tarjota kehityspolun, jossa alan tulevat ammattilaiset pääsevät oppimaan isännöinnin salat, kun taas kokeneemmat tekijät saavat vastuulleen omaa osaamista vastaavia asiakkaita.

OTA YHTEYTTÄ

Aora Isännöinti Oy
Halsuantie 2
00420 Helsinki
info@aora.fi
0400 981 320

Tietosuojaseloste

Laskutus
Aora Isännöinti Oy
003729044779
OKOYFIHH

Y-tunnus 2904477-9